tirsdag 11. januar 2011

Matpakkeinspirasjon!


-to skiver Fedonbrød (ekstra grovt med lav GI) med økologiske egg, himalayasalt og pepper
-et par økologiske gulrøtter
-en blanding av nøtter, gojibær og kakaonibs som er dekket av raw kakaopulver og kanel.-to skiver Fedonbrød med økologisk appelsinmarmelade (søtet med fruktjuice, null sukker)
-to hjemmelagde granolabarer
-fersk ananas i biter


-falafelboller fra dagen før
-den samme blandingen av gojibær, nøtter og kakao
-et knippe opphakkede grønnsaker (selleri, gulrot og søt paprika)
.

Nå er ikke jeg en mester på matpakker heller, altså. Men det tok seg opp når jeg kjøpte denne matboksen hos Granit med flere rom i! Jeg samler litt av hvert i de, og det du ser på bildene er sånne hverdagsmatpakker. Lunsjen er ofte det ene brødmåltidet jeg har i løpet av dagen, eller så tar jeg med meg havregryn og koker grøt. Det er uansett viktig at det er noe som holder meg mett lenge! Hva har du i matpakka di?

5 kommentarer:

 1. Hvilke delikate matpakker! Og matboksen var kjempesmart, kanskje jeg må investere i en slik? Min matboks er veldig tøff å se på, men har bare ett rom. Nå fikk jeg akutt behov for en med tre rom. ;)
  Ble veldig inspirert her nå!

  SvarSlett
 2. Så fiiine matpakker! Litt overrasket over min egen entusiastiske reakjson på noe så hverdagslig som matpakker, men de så virkelig gode ut :D Jeg pleier å ha mye av det samme i mine matpakker, men pakket inn i diverse plastposer og halvslitne ikea bokser ser det ikke like innbydende ut :P sånn matboks MÅ jeg ha!

  SvarSlett
 3. Ja, nå er det sånn at jeg gleder meg til å spise matpakka mi! Også MÅ jeg fylle alle rommene, så da er det alltid noen godsaker med. Anbefaler virkelig den miksen av nøtter, goji osv, den er med på å holde meg mett leeeenge!

  SvarSlett
 4. Veldig flott inspirasjon! Fikk nesten lyst på slik tre-roms jeg også. Prøver å variere matpakken min med frukt og nøtter i tillegg til kun skive/knekkebrød. I mangel på en stor matboks til å romme alt i (uten at alt blir blandet sammen og grapsete), bruker jeg mange små bokser. Men dette er jo et par hakk mer praktisk!

  SvarSlett
 5. Åååå - nå fikk jeg også lyst på hjemmelagde Granola-barer!
  Takk for inspirasjonen, og god dag til deg!
  ♥ Marianne

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.