tirsdag 22. februar 2011

Spennende planer!


I går drev jeg litt research og bestilte ingredienser på nettet, da jeg har planer om å starte opp en egen, liten nettbutikk! Jeg har vært så innmari fornøyd med de eteriske oljene jeg har laget selv, og flere og flere av venninnene mine har blitt hektet også. Nå begynner de å etterlyse mer, så da er det kanskje på tide å sette opp en liten butikk? Jeg gleder meg til å få alle ingrediensene hjem, så jeg kan begynne å lage oljene og innpakningen de skal komme i. Jeg har planer om å lage fire forskjellige typer olje, som alle har forskjellige effekter på humøret, kroppen og huden. Jeg synes dette er kjempegøy, og jeg gleder meg til å dele det med dere der ute! Planen er å ha nettbutikken klar til 1. april, og det er litt å ordne før den tid. Bildet under er av oljeflaskene jeg ga i julegave i fjor, og oljene mine kommer til å ha jojobaolje som baseolje. Det er helt klart min favoritt, og du kan lese innlegget mitt om den her. Hva tror dere? Høres dette spennende ut? :)

9 kommentarer:

 1. Oi, dette hørtes absolutt spennende ut! :)

  SvarSlett
 2. Kjempespennende! :D Jeg lurer på å kjøpe meg jojobaolje selv, har hørt mye bra om det. Spørs om jeg ikke kjøper før april, men liker jeg det skal jeg bestille fra deg neste gang :P

  SvarSlett
 3. Ps: litt off topic, men jeg lurer på om du kanskje kan ta bort den ordbekreftelsen som dukker opp når man skal kommentere? Ikke verdens største problem, jeg bare glemmer at den er der og lukker vinduet før jeg har fått postet kommentaren av og til ;)

  SvarSlett
 4. Gjett om! Det er kjempespennende og jeg kommer iallefall til å prøve. :)

  SvarSlett
 5. ganske så spennende!
  jeg er nok en av dem som lusker i bakgrunnen, leser hvert innlegg, men er dårlig til å kommentere. vil bare takke for mange positive innspill og tanker, - de er med på styrke tanken på en endret livsstil

  SvarSlett
 6. Så bra dere synes det høres spennende ut! Håper dere vil like nettbutikken når den kommer:)
  mreteveian: Så hyggelig at du liker bloggen min! Tror det er ganske mange som lusker i bakgrunnen, du er ikke alene om det :) I forhold til hvor mange lesere jeg har hver dag, er det ikke så mange som kommenterer, faktisk!

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.