torsdag 24. februar 2011

Økologisk frisørbesøk!


I går brukte jeg endelig gavekortet mitt hos Balanzera frisørsalong, som var på klipp og farge. Her er det de skriver om seg selv på websiden sin:

" Hos oss i balanzera tilbyr vi behandlingar av høg kvalitet, med produkt som så godt som mogleg er utan hormonforstyrrande, allergi- og kreftfremkallande stoff. Dette betyr at våre produkt er eit godt og tryggare alternativ for allergikarar, folk med sensitiv hud, gravide og alle som er bevisste på helse og miljø."

...Og gjett om jeg ble fornøyd! Jeg følte meg nesten som damen i reklamebildet deres, som du kan se over. Vandrende i en blomsterhage! Jeg fikk nemmelig fotbad, og kunne velge mellom beroligende, oppkvikkende og balanserende oljer i vannet. Jeg fikk også frukt og en kopp Pukka-te, og kunne velge fra hele Pukka menyen. Under hårvasken var det ryggmassasje i stolryggen, og alle produktene som ble brukt duftet fantastisk. Frisørene hos Balanzera tar seg god tid til hver kunde, og det er en rolig stemning i hele salongen. Frisøren min var kjempeflink, og når jeg skulle farge håret lagde hun to forskjellige nyanser for å skape spill i håret. Jeg merket at hun var genuint interessert i hår og hårfarge, og at hun hadde det gøy på jobb. Det er viktig!
Jeg fikk gavekortet mitt fra Mr. Joe til jul, og jeg vet allerede hva jeg skal ønske meg til jul i år også! ;)

2 kommentarer:

  1. Så fin blogg du har! Følger den nå på bloglovin :D Ja, lett å bare hive i seg mest frukt. Det smaker jo så godt! Men jeg må skjerpe meg, for jeg går bare å spiser bananer og appelsiner dagen lang. Og jeg vil gjerne få litt strammere kropp til sommeren (den evige klisjeen) så nå skal det inn med grønt ;)

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.