søndag 27. februar 2011

Bruktfunn fra kjelleren!


Denne lille mandarinesken fant jeg i kjelleren hjemme hos mamma og pappa. Det har blitt en supert sted for alle krukkene mine med nøtter og frø. (Hvor mange krukker med nøtter og frø kan man ha? Ganske mange! I esken er det et lite utvalg av hasselnøtter, cashewnøtter, mandler, valnøtter, solsikkekjerner og chiafrø.) I bakgrunnen kan du se Renée Voltaire le godt. Hun hadde nok likt synet av alle krukkene mine!

Den største av de tre vasene under fant jeg også på den billige bruktbutikken hjemme. Ti kroner betalte jeg for den, og den føyer seg godt i rekken med de to andre vasene. De er forøvrig kjøpt på Maritabutikken her i Oslo; en bruktbutikk hvor det fortsatt er mulig å finne noe til en billig penge! Kanskje jeg skulle lage en liten guide til bruktbutikkene her i Oslo? Det kan være litt av jungel å finne de som er billige og bra!

5 kommentarer:

 1. Så deilig å ha en ordentlig oppbevaring på krukkene dine. Skal sant sies så flyter mine litt rundt omkring og jeg har ikke fått noe system på oppbevaringen. Drømmen er et helt eget kjøkkenskap kun til min "sære" mat. Hadde bare min kjære vært litt handy!

  En guide til gode bruktbutikker i Oslo er en kjempeidé! Iallefall for oss som ikke bor der, men tar turen innom byen innimellom. Så hos meg er det iallefall gehør for en slik guide. ;)

  SvarSlett
 2. ps..harskner mente jeg..gikk litt fort.

  SvarSlett
 3. så flott! men skal ikke frø og kjerner gjerne ligge litt mørkt så de ikke harsnker så fort..eller tar jeg helt feil her.. ?.. flott blogg forresten..

  SvarSlett
 4. Fin eske! Mine krukker og glass tar opp plass på kjøkkenbordet...

  En bruktbutikk-guide hadde vært supert ettersom jeg bor veldig nærme Oslo, men ikke nærme nok til å være veldig kjent der.

  SvarSlett
 5. Da skal det komme bruktbutikk-guide etterhvert! :)
  Anonym: Det der har jeg ikke tenkt på, at de bør stå mørkt. Men jeg spiser opp alt så fort, at jeg tror ikke det rekker å harskne..? Koselig at du liker bloggen min, forresten :)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.