fredag 4. februar 2011

Salig blanding med Renée Voltaire

Jeg har gått til anskaffelse av en ny kokebok (Ja, selv om det er kjøpestopp! Men jeg hadde et gavekort hos ARK som måtte brukes opp :) og da endte jeg opp med Renèe Voltaires "Salig Blanding". Jeg var først redd det skulle være et must med en dehydrator, men boken er en god blanding av raw mat, super mat, og rett og slett SUNN mat. I de oppskriftene hvor man bør ha en dehydrator står det beskrevet hvordan man også kan bruke stekeovnen. Boken er veldig inspirerende, og anbefales på det varmeste! Jeg er flink til å spise masse frukt og grønt, men det blir mer frukt enn grønt. Jeg må finne meg flere spenstige grønnsaksretter, og gjerne raw! Når jeg lager juice og smoothie er de som regel med frukt og bær som utgangspunkt, og jeg spiser fruktsalat hver dag. Denne boken er derfor en god start i riktig retning for å få mer grønnsaker på kjøkkenbordet!

Reneé Voltaire sin nettside kan du se her, og et lite tips: alle de fine produktene hennes finnes det selvfølgelig billigere alternativer til på iHerb! Ikke alltid med så fin emballasje, men til en brøkdel av prisen. Hvis du ikke har handlet der før kan du bruke denne rabattkoden: DAH887 og få 5 dollar i avslag på din første bestilling. Ha en fin lørdag!

5 kommentarer:

 1. Oh, ønsker meg ting fra henne. Og gavekort er ikke kjøp nei ;) hehe. Har et gavekort på kjøpesenter selv, hm hm hm ;)

  SvarSlett
 2. Jeg likte den også kjempegodt! Herlig design og inspirerende tekster :o)

  SvarSlett
 3. Kjempefin bok! Jeg får ikke bare lyst til å spise sunt og raw av den boken, men jeg får også lyst til å leve på landet med en svær grønnsakshage og gjøre yoga hele dagen. ;) Det får bli senere i livet.

  SvarSlett
 4. Hihi, jeg får også lyst til å leve slik som hun gjør på bildene i boken. På en gård i Arizona! Ganske langt unna slapsete fortau, som egentlig er hverdagen hennes (og vår!) :)

  SvarSlett
 5. Hehe, utrolig hva litt fine omgivelser og en god fotograf får til. Forretningskvinnen Renée kommer fint lite fram i boken. Men fine oppskrifter, det har hun. :)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.