fredag 7. oktober 2011

Bloggen er ett år!

Jeg innså plutselig at jeg har blogget i over et år nå. Først med Lille Hvitløk, også her mer Mint. Det føles som om jeg har blogget mye lengre; det er jammen mye som har skjedd siden jeg startet! Jeg tenkte å feire blogg-bursdag ved å velge ut noen av de innleggene som jeg liker best selv. Det er morro og inspirerende å bla gjennom gamle innlegg! Har du blogg selv anbefaler jeg deg å ta et dykk i gamle arkiver. Man glemmer plutselig selv hva man har tryllet frem. Her kommer fem av mine favoritter!

Mitt aller første innlegg handlet om å lage sin egen brennesle te. Jeg husker at den var kjempegod! Nå er det for sent på året å lage sin egen, men du kan fint kjøpe brennesle på helsekosten. Det er kjempesunt!

Denne pastaretten med fullkorn har jeg ikke laget på lenge, men den er kjempegod og enkel! Det er lett å justere mengden, så denne fungerer fint både som enkel hjemme-alene-mat og gjeste-mat. Nam!

Disse er gode! Og sunne! Og gode! De forsvant veldig fort, så jeg anbefaler å lage en ekstra stor porsjon. De er geniale å ha som mellommåltid, eller som en sunn dessert. Eller som godteri. Mat eller godteri? Det er ikke alltid lett å vite forskjell!

Ett av mine favorittinnlegg, rett og slett fordi det engasjerte dere veldig! Masse kommentarer med meninger i alle retninger. Dårlig hud er et problem som rammer mange, og det kan være vanskelig å finne en løsning på det. Jeg sier ikke at du får prikkfri hud med mine tips, men det kan ikke skade å prøve. Til nå er forresten mitt aller beste tips å bli gravid, for jeg har aldri hatt så fin hud som nå!

En ting jeg fokuserer på her på bloggen er gjenbruk. Jeg er ikke noe syfantom i det hele tatt, men enkle ting får jeg til. Som når jeg lagde denne puta! Jeg er veldig imot kjøp og kast-mentaliteten, og oppfordrer alle til å se om de først kan bruke noe de allerede har istedet for å kjøpe nytt.

En av de beste tingene med å blogge er at man blir kjent med andre som er interessert i akkurat det samme! Det har vært veldig lærerikt å lese andres blogger, og å få kommentarer på innleggene mine. Det er jeg veldig takknemlig for! Det er dere som gjør det så gøy å blogge! ♥

13 kommentarer:

 1. Gratulerer med ettårsjubileum :-) Flotte og interessante innlegg du har plukket ut, likte veldig godt det om hudpleie og granolabarene så jo himmelske ut!

  SvarSlett
 2. Takk! :) Ja, jeg valgte i hovedsak ut litt eldre innlegg også, slik at de som har blitt følgere nylig skulle oppdage noe nytt å lese :)

  SvarSlett
 3. Hipp hipp hurra for ett år med blogging! Grattis, og håper det blir et nytt godt bloggår! God helg :-)

  SvarSlett
 4. Takk skal dere ha! :) Nesten som en ordentlig bursdag, dette :D

  SvarSlett
 5. Gratulerer med jubileet, håper du fortsetter med den, kjempefin og inspirerende :-)

  og god helg, fra Marianne :-)

  SvarSlett
 6. Gratulerer! Er innom bloggen din ofte. Og har takket være deg oppdaget iherb:) Har byttet til grønne merker for huden min i løped av denne sommern og høsten. Bl.a annet har jeg begynt å bruke mange av Aubrey Organics produkter som jeg kjøper gjennom iherb og de er supre. Takk for inspirasjon!:)

  SvarSlett
 7. Grattis til bloggen!:-) og kjempetøff pute!!

  SvarSlett
 8. Hanne: Så gøy å høre at du oppdaget iHerb via bloggen min, og at du har latt deg inspirere til å gå over til naturligere hudpleie. Ingenting er bedre enn det :)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.