fredag 28. oktober 2011

Har du noen gode høsttips?


Nå har høsten satt inn for fullt! Når det nesten er mørkere ute enn inne midt på dagen vet man at høstværet har kommet. Jeg er veldig glad i å kose meg litt ekstra på sånne dager, og det trenger ikke være så mye som skal til. Et godt tips er lage gode, mettende supper! Har du noen fine tips å dele for litt ekstra høstkos? Link gjerne til oppskrifter eller foreslå noen fine aktiviteter, da blir jeg glad! Her er iallefall et tips som jeg kom med i fjor, om litt hverdagsluksus i mørketiden. Suppen på bildet kan du finne oppskrift på her. Det skulle egentlig være reker i, men jeg byttet de ut med squash. Nam! Ha en fin høsthelg♥

7 kommentarer:

 1. Jeg liker å lage kakao med mørk sjokolade og havremelk jeg, det er virkelig hverdagsluksus! :-)

  SvarSlett
 2. Mmmm, det hørtes deilig ut...! :) Jeg fikk noen prøver på en type kakao fra iHerb her om dagen som var ganske god! Tror jeg skal bestille det, for det er deilig med et alternativ til te avogtil.

  SvarSlett
 3. Det er ikke de posene som hete CocoCeps eller noe i den duren vel? Har flere av dem, men har ikke turt å smake! Hehe :-)

  SvarSlett
 4. Jo :D Har vært skeptisk jeg også, men man må pimpe den litt opp da. Bare å røre den inn i varmt vann blir litt tamt. Forsøk gjerne med havremelk, og rør inn litt søtning og vaniljepulver :)

  SvarSlett
 5. Åjj, den suppa skal jeg prøve! Endelig en blomkålsuppe uten MELK! :D Her har du et lite suppetips til høsten ;)
  http://ullimaten.blogspot.com/2011/11/halloweensuppe.html

  SvarSlett
 6. Eva: Takk for suppetips! Ja, jeg ble også glad da jeg fant en blomkålsuppe uten melk! Og den ble veldig kremete og god. Selv om konsistensen avogtil blir litt rar når man bruker blomkål...Men smaken er iallefall god!

  SvarSlett
 7. Takk for tips til Hellstrøms blomkålsuppe. Herlig at den er uten melk! :)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.