fredag 21. oktober 2011

Et alternativ til iHerb!

Jeg elsker iHerb! Men avogtil bestiller jeg varer fra en annen butikk, nemlig Gojiking i England. Jeg synes det er fint å ha et alternativ hvis de er utsolgt for det jeg vil ha hos iHerb, eller hvis jeg skal bestille noe som man må få fra et annet EØS-land. Dessuten er det ikke mange forskjellige merker hos Gojiking; du bestemmer bare hvor stor kvanta du vil ha av produktet (derav de litt kjedelige emballasjene...). All supermaten deres er økologisk dyrket og folkene bak Gojiking har selv funnet frem til leverandører og produsenter. En annen positiv ting er at de pakker alt inn i sparsommelig emballasje. Det er ikke massevis av plast og isopor nedi esken, slik som det ofte er fra iHerb.

Denne gangen bestilte jeg mer macapulver; det er som regel det som gjør at jeg handler hos Gojiking. Macapulver kan man ikke importere inn fra land utenfor EØS, så til nå har jeg bare bestilt det fra Gojiking. Man får heller ikke kjøpt det i Norge, så man må drive litt research om man vil bestille maca! Du kan lese hva jeg har skrevet om macapulver tidligere i dette innlegget om Maca og PMS. Jeg bestilte også acaipulver, det har jeg nemlig ikke prøvd før. Acaibæret inneholder massevis av antioksidanter og sunne fettsyrer, vitaminer og mineraler. Det er bra for hjerte og kolestrol, det styrker immunsforsvaret, og kan være med og bekjempe kreft. Acaipulveret kan man blande i smoothies, juice, joghurt etc.

Kan også nevne at jeg har vært så heldig å vinne denne Give Away'en hos Superlivsstil. Hurra! Jeg har vunnet et pakke med produkter fra iHerb, og der er det faktisk med en pakke med Acaipulver. Morro! Tusen takk til Anita som har en fantastisk blogg! God helg alle sammen♥

10 kommentarer:

 1. Gratulere med premie altså! Hva kommer porto på fra Gojiking? Er nyskjerrig på å bestille derfra.

  SvarSlett
 2. Tusen takk! :) Porto ble 4,65 pund når jeg bestilte. Synes ikke det er så ille, selv om det er dyrere enn fra iherb, da.

  SvarSlett
 3. Yess, ujålete og bra butikk! Jeg handler bl.a. vaniljepulver hos gojiking.

  SvarSlett
 4. Ja, det er veldig enkelt å handle hos Gojiking. Det er jo ikke like stort utvalg som hos iHerb, men avogtil er det deilig, når man vet hva man skal ha :)

  SvarSlett
 5. Er veeeldig glad i gojiking, og handler diverse varer iherb ikke har der :)

  SvarSlett
 6. Men jeg fikk da nettopp en pakke med Macapulver fra iHerb! I dag, faktisk! Ante ikke at det var ulovlig. Har fått en pakke tidligere også.

  Mystisk!

  SvarSlett
 7. Annas camping: Det er bare et problem om det blir stoppet i tollen :) Jeg har aldri opplevd det, men surt om det skjer. Så jeg velger å være på den sikre siden!

  SvarSlett
 8. Jeg har både maca fra iHerb og Gojiking og det er kjekt med flere alternativer som du sier. Men Maca er ulovlig såframt en ikke har dokumentasjon fra legen din (innen EØS). Det lærte jeg på forrige Rawfood Chef kurset jeg var på. Hørte det samme på et annet Raw og Superfoood kurs jeg var på i pinsen i Oslo.

  SvarSlett
 9. Elin: Oi, er det sant? Jeg kan ikke skjønne hvorfor det er ulovlig, men sånn er det vel bare. Heh, ser ikke helt for meg en vanlig fastlege skrive ut en dokumentasjon på at jeg trenger macapulver, så jeg har å vise tollvesenet. Da får jeg bare heller bare fortsette å bestille det og håpe at de ikke sjekker pakkene så nøye. Har jo ikke blitt stoppet ennå. Det er jo lovlig å kjøpe det i England, sa de noe på kurset ditt hvorfor det ikke er lov ennå i Norge?

  SvarSlett
 10. Gojiking er superbra! Bra og rimelige produkter og veldig god service! Noen produkter her er faktisk også billigere enn Iherb..de har bare litt mindre utvalg på Gojiking. God helg :)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.