torsdag 5. mai 2011

Teatime!


I England er te mye billigere enn i Norge. Myyyye billigere. Så da er det bare å hamstre opp så det holder! Jeg er veldig glad for at jeg fant Dr. Stuart's teer, de har verdens fineste innpakning og smaker godt! Jeg kjøpte en som virker beroligende, en for bedre hud, og en for å få sving på fordøyelsen. Den store boksen med Tick Tock rooibos-te kostet ca 30 kroner, og det er bare en brøkdel av hva den koster i Norge. Ellers så kjøpte jeg ikke så mye på helsekosten, den jeg var innom hadde ikke verdens beste utvalg.

Ellers shoppet jeg på Portobello Market (Jeg kjøpte noen nydelige brukte skatter som jeg skal vise dere senere...!) og jeg var innom Topshop en tur for å kjøpe mammabukser. Vi spiste på en heløkologisk restaurant i Notting Hill der betjeningen var veldig opptatt av å fortelle oss hvor god maten var før vi fikk den, men som egentlig smakte litt kjedelig, også solet vi oss og grillet i hagen til de vi besøkte. Rett og slett en skikkelig ferie...! ♥

5 kommentarer:

 1. Høres utrolig koselig ut :-) Gleder meg til jeg skal dit, så jeg også får hamstret te :-)

  SvarSlett
 2. sv: Ja man blir det. Og jeg hadde ikke kommet fram til maten på rødlista på egenhånd, det er helt sikkert.

  SvarSlett
 3. ååh, jeg elsker te! Har blitt helt avhengig av Pukka sin Cleanse. Den er så digg!

  SvarSlett
 4. Ah, yes, tea is soooo much cheaper(and a fantastic selection!) in England which is why when I go home I stock up and bring almost a whole suitcase back to Norway!

  SvarSlett
 5. It's going to be finish of mine day, however before end I am reading this fantastic article to improve my knowledge.
  Also see my web site > apartments for rent

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.