lørdag 14. mai 2011

Hjemmelaget peeling


Jeg har plukket opp et lite triks; nemmelig å bruke bakepulver som peeling i ansiktet! Bland en klype bakepulver sammen med den vanlige rensekremen din og skrubb i vei. Kornene er så små at du ikke skader huden din, men bare gir den en mild rens. Det ser kanskje ikke så spenstig ut med en boks bakepulver på baderomshylla, så jeg har puttet det i en liten krukke fra Muji i stedet. Bare prøv, jeg er iallefall fornøyd med min deilige (og billige...!) peeling♥

9 kommentarer:

 1. Jeg er veldig fornøyd med min "peeling" også!:)

  SvarSlett
 2. Bakepulver kan brukes til så mangt :-)

  SvarSlett
 3. Oi! Aldri hørt om! Smart!
  Og så kul oppbevaring :D

  SvarSlett
 4. Såpass, det må jo prøves ut!
  Veldig fin boks;) Den dymoen altså..

  SvarSlett
 5. Muji har alle typer små bokser og flasker, helt perfekt til å oppbevare hjemmelaget kosmetikk av denne typen :) Og ja; alt blir så fresht med dymo på!

  SvarSlett
 6. Er ikke bakepulver altfor etsende for huden? Jeg bruker en teskje i kaffikanna for å få bort brunt belegg, og det bobler og bruser oppi der. Det hadde jeg aldri turt å smøre på huden altså.

  SvarSlett
 7. Bakepulveret bruser ikke når du har det sammen med rensekremmen, da er den bare "korn", om du skjønner. Når jeg skyller av med vann merker jeg heller ikke noe av den boblingen, kanskje fordi det er såpass uttynnet av rensekremen. Men jeg skjønner skepsisen din, jeg bruker jo bakepulver når jeg skal gjøre reint i oppvaskkummen etc :)

  SvarSlett
 8. Så en koreansk film for en tid tilbake hvor en av karakterene brukte å ha hendene sine i et bad med bakepulver oppi for å få hvite og myke hender. Har også lest om at bakepulver brukes på bleieutslett, så jeg tror ikke det er noe farlig. Det finnes bakepulver i endel tannkrem også, og det bruker vi jo i munnen!

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.