mandag 16. mai 2011

frisk og syrlig juice!


Noen ganger gjør jeg klar juiceingrediensene kvelden før, slik at det bare er å juice i vei på morgenen. Da blir terskelen litt lavere for å sette igang! Skrell og kutt opp frukten eller grønnsakene, og legg det i en lufttett beholder i kjøleskapet. På bildet ser du ananas, blodappelsin og sitron, det ble en superdeilig og frisk juice! Og i går juicet jeg av gulrøtter, en hel sitron og et par epler. En syrlig drikk med en fantastisk farge. Jeg er veldig glad i sitron både i smoothie og juice, så den er så og si alltid med. Har du en spesiell ingrediens som du nesten alltid tar med i juicen din?

6 kommentarer:

 1. Mmm, ønsker meg juicer! Jeg bruker alltid kokosolje, syns det runder av smaken på smoothies. Ellers er banan en gjenganger, selv om jeg prøver å ikke spise så mye av det ;-)

  SvarSlett
 2. Fersk ingefær.. :D Gir juicen litt enkstra trøkk! ;)

  SvarSlett
 3. Mmmmh, hjemlaga juice er så godt! Jeg er ikke så rutinert på dette ennå, så jeg er ennå i utprøvningsfasen.Men digger gulerotjuice!!

  SvarSlett
 4. jeg er glad i rødbet og gulerot til juice, og har alltid spinat i smoothie.

  SvarSlett
 5. Takk for ideer! Ida: Ja, smoothie må være et lurt sted å tilsette kokosolje. Men da må den kanskje være smeltet først? Helen: Ingefær er helt nyyydelig i juice! Den hadde jeg helt glemt av, så bra at du minnet meg på det :)
  Rødbeter er kjempesunt, og gir juice er fatastisk farge. Men jeg liker det best sammen med noe syrlig, f.eks sitron!

  SvarSlett
 6. Jeg er helt enig med deg - sitron er et must i juicen min. Sitron eller lime - lime er best til epler synes jeg. Epler + lime = verdens enkleste juice, men så goood! Akkurat som godteri for meg. :)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.