mandag 30. mai 2011

Hjemmespa!

Det har vært veldig mye jobbing på meg i det siste, og når jeg har kommet hjem har jeg vært skikkelig sliten! Men den ene kvelden hadde jeg kvalitetstid på badet, med et aldri så lite hjemmespa. Jeg har sluttet å bruke vanlig hårfarge fra de store merkene, men siden jeg har farget håret jevnt og trutt i 15 år, er det en vane jeg ikke vil gi slipp på! Sist jeg farget håret var hos den økologiske salongen Balanzera her i Oslo. jeg har desverre ikke råd til å gå dit så ofte, så nå testet jeg ut en hårfarge fra helsekosten.

Tints of Nature er en hårfarge uten amoniakk og parabener. De naturlige ingrediensene er også økologiske. Det er umulig å få en hårfarge helt fri for kjemikalier, men dette er uansett et mye bedre alternativ en de store merkene hvor fargen er stappet full av kjemikalier! Jeg ble veldig fornøyd med fargen, selv om jeg ikke fikk et like forførerisk blikk etterpå som damen på pakken. Hårfargen duftet ganske sterkt, men det var ikke en like kjemisk lukt som man er vant til fra hjemmefarger. Den var enkel å bruke; det fungerer akkurat som "vanlige" hårfarger.

Som tidligere nevnt så har jeg hatt en rensekrem fra Burt's Bees, som har vært litt for sterk for huden min. Nå ønsket jeg en som er såpass mild at jeg kan bruke den til å fjerne øyesminke også. Valget falt på en fra merket Origins:

Origins Make a Difference rejuvenating cleansing milk er utrolig mild og god, og den dufter fantastisk. Jeg føler at jeg blir skikkelig ren av den, og den fjerner øyesminke lett som en plett! Origins er et merke som ikke inneholder parabener, mineraloljer, parafin, syntetisk parfyme eller farge og andre uhumskheter, og den anbefales! Merket tester heller ikke på dyr, men på ekte damer. Dette er det første produktet jeg bruker fra dette merket, men jeg vet at søsteren min har prøvd flere, og hun er veldig fornøyd!

Ellers så pleiet jeg meg med hjemmelaget peeling, ansiktsmaske fra Dr. Hauschka, ren jojobaolje på ansikt og kropp og Burt's Bees Belly Butter. Jeg følte jeg superfresh etterpå, det var skikkelig digg å friske opp hårfargen...! Om du føler deg litt gusten anbefaler jeg å låse deg inne på badet et par timer. Det kan gjøre underverker♥

7 kommentarer:

 1. Herlig med hjemmespa da! Og man sparer jo enormt me i forskjell til å gå i salong.

  Jeg er trofast bruker av tints of nature. Føler denne er mye skånsomere for håret i tillegg til at den er snillere mot naturen. :D

  SvarSlett
 2. Kjøpte et hårprodukt på balanzera når jeg var i Oslo sist, dødsbra! Skal SÅ tilbake dit :-)

  SvarSlett
 3. Bruker du bare jojobaolje i ansiktet? Ikke noen krem i tillegg?

  SvarSlett
 4. Solveig: Så bra at du også er fornøyd med fargen! :) Kommer til å bruke den fast fremover! Silje: Balanzera er gull! Jeg skal ønske meg gavekort der til bursdagen min :) Une: Jepp, kun jojoba! Funker som snus.

  SvarSlett
 5. SV: Da skal jeg jammen forsøke jojoba! Jeg er nemlig på evig jakt etter noe som funker i fjeset. Etter at jeg kuttet ut Dermalogica (pga. parabener etc.) har jeg ikke funnet noe som jeg trives med.

  SvarSlett
 6. Hjemmespa er digg ;) Og jeg har også brukt den hårfargen i flere år nå,til og med min far har brukt den. Men farger håret max 2 ganger i året. Origins har jeg tenkt leeenge på å prøve,men det finnes ikke her nordpå. Må sikkert bestilles. Tenkte faktisk å prøve ut din hjemmelaget peeling type, men innså at jeg må prøve å huske å kjøpe bakepulver neste gang. Jeg er så surrete til tider :P

  SvarSlett
 7. Carita: Så bra å høre at du også er fornøyd med den hårfargen! Origins er ganske nytt i Norge, når søstera mi begynte å bruke det for et par år siden fikk hun det bare på Tax-Free. Men det er sikkert mulig å bestille det på nett :)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.