onsdag 1. juni 2011

Kjempefin bloggpremie!


Jeg var jo, som tidligere nevnt, så heldig å bli kåret til månedens livsstilsblogg hos Livsstrategi. De skrev så mye fint om bloggen min, og det var veldig koselig! I går dukket det opp en premie i posten, og gjett om jeg var gledelig overrasket? Tre fine produkter fra Renée Voltaire var pent pakket inn. Det var Salig Blanding krydderblanding, som er en miks av ristede frø som går til nærmest alt. Man kan strø det over all slags mat, og den er sikkert super som dryss over salaten! Det andre krydderet var Furikake, en japansk krydderblanding som passer til både fisk, kjøtt og kylling. Den er super på salaten, og kan brukes som erstatning for f.eks grillkrydder. Både jeg og Mr. Joe gleder oss til å teste de ut! Og sist, men ikke minst; Himalayasalt, som er en kjenning for de fleste. Himalayasalt inneholder nemmelig mineraler, og tilfører kroppen massevis av godsaker i forhold til vanlig bordsalt! Tusen takk til Tone og Nora bak livsstrategi for den fine gaven!

10 kommentarer:

 1. Vel fortjent, kos deg!
  Gleder meg til oppskrifter fra deg igjen:)

  SvarSlett
 2. Kjempeflotte gaver!! Og velfortjent! :D

  SvarSlett
 3. Så flott gave! Nå ble jeg lett misunnelig her :)

  SvarSlett
 4. Wow, så bra gave! Skjønner godt at din blogg ble kåret til månedens livsstilblogg! Den premien fortjener du!

  SvarSlett
 5. Så hyggelig!:) Fin gave til en flott blogger <3

  SvarSlett
 6. Tusen takk for søte ord! Dere er snille, altså :))

  SvarSlett
 7. sv: Jeg kan jo ikke love at det vil bli likedan på deg som på meg, men jeg ble veldig positivt overrasket over at man ikke ble akutt "mørkebrun" og orange av det. Tar man lite på kosten bygger den opp lett og natulig litt farge. Du kan jo prøve, og funker det ikke kan du selge det til en venn eller noe :-)

  SvarSlett
 8. åhh, heldig du. Men velfortjent ;) du skriver bra og har mange fine oppskrifter! hilsen en aktiv leser av bloggen din :)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.