fredag 24. juni 2011

Deilige hudpleieprodukter!

Tonje fra nettbutikken Best av Alt lurte på om jeg hadde lyst til å teste ut noen av produktene hennes. Alt i butikken er 100% naturlig og økologisk, og det er noe vi kan like! Ingen av produktene inneholder parfyme, fargestoffer, sulfater eller mineralolje, de brytes raskt ned i naturen og er heller ikke testet på dyr. Jeg sa selvfølgelig ja takk til å prøve, og Tonje sendte meg et utvalg av hva hun tilbyr. Jeg tenkte å fortelle dere om de to produktene som jeg likte aller best!


Body Smoothie Energy ble fort en favoritt. Det er en blanding av økologiske oljer tilsatt E-vitamin, B-vitamin, nattlysolje og silkeprotein. Dere som leser bloggen min fast vet at jeg er en stor fan av naturlige oljer. Det som er så fantastisk med denne, er at den trekker fort inn i huden samtidig som den gir optimalt med fukt. I tillegg dufter den fantastisk! Får skikkelig luksusfølelsen av denne, så den anbefales når du vil skjemme deg bort på badet!


Et annet produkt som falt i smak var Avocado Cleanser. Det er en rensekrem med avocadoolje som er veldig mild og god, og den inneholder en rekke vitaminer, proteiner og fettsyrer. Jeg følte at den var effektiv til å fjerne sminke, samtidig som den tilførte huden fuktighet. Det passer meg ypperlig, for jeg føler ofte at rensekremer blir for sterke for huden min. Når jeg skal stelle meg på badet nå, foretrekker jeg denne fremfor Origins sin rensekrem som jeg skrev om her tidligere. Denne kommer jeg til å bestille når jeg er tom!


I tillegg fikk jeg fuktighetskremen Dream Cream. Den ga litt for lite fukt til min hud, og for meg er det ingenting som slår jojobaolje (og jeg har prøvd det meste!) Men Mr. Joe trengte en ny fuktighetskrem, så da fikk den et godt hjem alikevel! Jeg fikk også Roomspray Happiness, Håndkrem og Body Bliss bodylotion. Alle produktene var deilige, men det var altså de to jeg har trekt frem som ble favorittene. Det var gøy å få prøve nye produkter, og jeg er kjempeglad for at jeg fikk en så fin pakke i posten med godsaker. Takk Tonje♥

4 kommentarer:

  1. Så spennende produkter!

    SvarSlett
  2. Nice!! Disse må sjekkes ut! Jeg har gått over til å bruke oljer og oljeskrubber selv og kommer nok ikke til å gå tilbake til gamle produkter. I grunnen har jeg aldri brukt så mange hudprodukter, men nå oljer jeg meg inn og blir myk som en baby.. hihi ;)

    SvarSlett
  3. Har bestilt noe og venter spent på pakke :)

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.