onsdag 22. juni 2011

Hjemmelaget bounty


Hjemmelaget Bounty har blitt ganske populært, og mange bloggere har laget det i det siste. Nå har jeg også prøvd meg, og det ble helt nydelig...! Jeg brukte oppskriften til Fristende Lavkarbo, for der hadde jeg nesten alle ingrediensene i hus. Det eneste jeg manglet var sukrin, men det erstattet jeg med en spiseskje yaconsirup. Mr. Joe elsket disse, og han mener jeg har blitt en skikkelig Willy Wonka! Det er veldig gøy å lage hjemmelaget godteri som blir så godt mottatt♥ Jeg har ikke laget så mye hjemmelaget sjokolade i det siste, for etter at jeg ble gravid får jeg så sinnsykt halsbrann av det! Det skjedde etter å ha spist Bounty også, men det var jammen verdt det. Om noen har et godt tips mot halsbrann taes det imot med takk :)

Nå har vi forresten vært på ultralyd og sett den lille minien turne rundt i magen! Alt så fint og normalt ut, og det var deilig. Man er nok alltid litt nervøs på forhånd vil jeg tro. Vi ba om å ikke få vite kjønnet, det vil vi ha som en overraskelse i november!

5 kommentarer:

 1. Ser kjempeherlig ut! Har også tenkt på å bruke yaconsirup i.. Har aldri sukrin lenger, og iherb bruker jo et halvt år på pakkene om dagen! Venter på xylitol og mye annet!!

  Spennende med ultralyd!! Magisk øyeblikk å se den lille i magen for første gang! Jeg bare måtte vite kjønnet, fordi jeg allerede "visste" at det var gutt og måtte få bekreftet det. Og det var det jo også! :)

  SvarSlett
 2. den sjokoladen er fantastisk! lenge leve kokos :D

  SvarSlett
 3. Tone: Jeg venter også på pakke fra iHerb! Håper de dukker opp snart :) Og ja, jeg har en magefølelse på kjønnet jeg også ;)

  SvarSlett
 4. Disse skal jeg lage i dag! :) Smakte her forleden dag en liten bit av "kjøpe" bounty - GUD så søtt! Helt grusomt, rett og slett!

  SvarSlett
 5. Åh, det der ser så godt ut. Jeg må prøve å lage det en gang snarest!

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.