torsdag 16. juni 2011

mineralpudder med solfaktor!


Dette produktet er jeg rett og slett bare helt avhengig av! Jeg bruker pudderfoundation hver dag, og jeg har alltid lurt på hvordan man skal kombinere sminke i ansiktet med solkrem. Når man har lagt en god base i ansiktet har man jo ikke mye lyst til å gni solkrem i ansiktet utover dagen. Når jeg fant dette produktet var jeg helt solgt, og jeg er kjempefornøyd! Det er litt vanskelig å oppdage om man har påført noe, for man pudrer det jo bare lett på, men man oppdager fort at man ikke blir solbrent. Den har litt farge også, så om man føler seg fresh i utgangspunktet, trenger man kanskje ikke mer pudder enn denne.

Den er drøy i bruk; jeg brukte min i hele fjor sommer, og det er fortsatt en del igjen. Den tetter altså ikke igjen porene, men legger seg bare som et lett og naturlig pudder. Rene mineraler, intet mer, intet mindre!

I helgen skal vi i bryllupsfest til noen nære venner, og vi gleder oss i massevis! Håper dere alle får en fin helg, jeg skal iallefall kose meg med en kjempebra fest og overnatting på hotell. Krysser fingre for at været blir så bra at jeg får bruk for solfaktoren min! ♡

11 kommentarer:

 1. kansje jeg skulle investere i en slik. er ikek alle mineralpudder med naturlig solbeskyttelse?

  SvarSlett
 2. Så utroligt genialt :P Høres ud som et supert produkt :D

  SvarSlett
 3. Å, så smart! Fungerer den også som et transparent pudder, altså mattende?

  Kos dere i bryllup, håper været blir fint :-)

  SvarSlett
 4. Vanlig mineralpudder har litt naturlig solfaktor, men ikke nok til sommerbruk. Og ja, den er litt mattende, men ikke mye :)

  SvarSlett
 5. Takk for godt tips :-) Men et spm, kommer den kun i én farge?

  SvarSlett
 6. Jeg fant det ut, den kommer i flere farger ;-)

  SvarSlett
 7. ID Bare Minerals er det beste!! De vanlige mineralpudderene har kun 20SPF og det er ikke nok nei :)

  SvarSlett
 8. hvor får man kjøpt produktet ?

  SvarSlett
 9. Jeg brukte tidligere bare minerals, men fikk hele tiden masse nupper i huden. Skjønte etter hvert at det var disse produktene det kom av(og ikke kremene jeg brukte eller det jeg spiste), så jeg har bare kutta det ut og nuppene er borte...Synd i grunn, for jeg digga fargene og hvor naturlig denne mineralsminken så ut i ansiktet...

  SvarSlett
 10. ID bare minerals selges rimelig på www.hqhair.co.uk eller www.lookfantastic.com :-)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.