fredag 31. desember 2010

iHerb-kupp!


Det gikk veldig bra å være borte i julen, i forhold til det med mat. Jeg spiste bare min egen raw sjokolade, og jeg sa nei takk til alt av grøt, riskrem og kaker. Til dessert på julaften spiste jeg fruktsalat med masse gojibær og kakaonibs, og jeg tror kanskje det blir fruktsalat i kveld også! Vi skal nemmelig feire nyttårsaften hos noen venner, og jeg står for desserten. Det blir med masse skogsbær denne gangen....og champagne selvsagt!

Rett før jul mottok jeg to pakker fra iHerb, rask levering som alltid. Hvis du ikke har handlet der før kan du bruke denne rabattkoden: DAH887 og få 5 dollar i avslag på din første bestilling.

1: extra virgin coconut oil. Det kan du lese litt mer om her. Det er supersunt, og vi bruker det til steking, i grøt, på brødskiva og i sjokolade.

2: Naturlig tannkrem fra Jason. Jeg foretrekker naturlige tannkremer, og denne fra Jason er både billig og bra. Anbefales!

3: Navitas raw kakaonibs. Til sjokoladen, til müslien, til fruktsalaten...Uendelige muligheter til å få i seg sunn raw kakao!

4: Carobpulver. Mange bruker carob i sjokoladen i tillegg til kakaopulveret for å få en litt mildere smak. Dette prøvde jeg i går, og sjokoladen ble veldig god! Jeg vet ikke om den ble så mye mildere, men den fikk en litt annen smak. Vanskelig å beskrive, men siden carob er billigere enn kakao tror jeg at jeg kommer til å fortsette å blande i carob fra nå av. Carob er johannesbrødkjernemel, og brukes som kakaoerstatning for de som ikke tåler sjokolade.

5: Aloe Vera konsentrat. Dette er et høykonsentrert Aloe Vera produkt, og bare et par dråper i vannet er nok for å få en helsegevinst. Det er bra for fordøyelsen, for å avgifte kroppen og det styrker immunforsvaret. Jeg tar et par dråper sammen med den grønne drikken min hver morgen. I Norge koster en liten flaske godt over 400 kroner. På iHerb koster den 5,73 dollar. Litt av en prisforskjell!

2 kommentarer:

  1. Så bra at NOW har Aloe Vera konsentrat!:) Skal prøves:) Selv om jeg foretrekker Aloe Vera whole leaf fra Lily of the desert...Kjøpes også på Iherb.

    SvarSlett
  2. Jeg har ikke prøvd noe annet merke, så det er fint å høre andres erfaringer! Den fra NOW er ikke økologisk, så jeg kunne godt tenkt meg en som er det.

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.