torsdag 4. november 2010

Weleda hudpeleieprodukter

Her kommer del to av mine hudpleieanbefalinger. Først ut var Dr. Hauschka, denne ganger er det Weleda jeg anbefaler. Men som jeg skrev sist: spør alltid om å få en prøve på fuktighetskremer før du kjøper de. Det er så vanskelig å kjenne hvordan en krem fungerer når du bare gnir litt på hånden i butikken.

Weleda
Jeg har prøvd rensekrem og fuktighetskremer fra Weleda. Anbefaler mandelrensekremen! Den er veldig god, spesielt for litt tørr hud. Weleda er litt billigere enn f.eks. Dr. Hauschka, men kvaliteten er det ingenting å si på. Her er det som står på Weledas egen webside:

"Helt siden Weleda ble grunnlagt i 1921 har selskapet fremstilt ekte, naturlige hud- og kroppspleieprodukter basert på samme helhetssyn som de antroposofiske legemidlene.Produktene understøtter helsen og har til en viss grad forebyggende medisinske egenskaper. Det anvendes vel kjente legeplanter, naturlige planteoljer og eteriske oljer sammen med de fineste råvarene i en forsiktig fremstillingsprosess som bygger på kunnskap om samklangen mellom menneske og natur. Weledas Hudpleie ble belønnet i 2003 og i 2006 med prisen for Årets Hudpleie- og kosmetikkprodukt av Sveriges helsekostbutikker gjennom det svenske Helsekostrådet."

Bladet Mat & Helse har skrevet en artikkel om merket, som du kan lese her. Weleda har mange produkter for mor og barn, tannpleieprodukter, legemiddel og næringstilskudd.
Foto funnet her

3 kommentarer:

 1. Jeg elsker Weleda! Har til nå bare prøvd babyproduktene men skal jammenmei nå kjøpe litt til meg selv og!:D Ps: liker så godt bloggen din, den er så inspirerende!!

  SvarSlett
 2. Tusen takk, det er superhyggelig å høre at du liker bloggen min! :)

  SvarSlett
 3. Hei du! Selvom Weleda er et økologisk merke er ikke alle merkene "trygge".
  Sjekk ut denne siden

  http://cosmeticdatabase.com/browse.php?comp_id=1493

  (http://cosmeticdatabase.com/)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.