søndag 21. november 2010

Pakke fra iHerb!


I går fikk jeg pakke fra
iHerb. Jeg hadde bestilt Best of greens, organisk yaconsirup og en ny rensete. Dette ble akkurat under 200 kroner, ganske så billig! Jeg har bare kjøpt grønt pulver på dyre helsekostbutikker i Norge før, så iHerb gjør det lettere å spise sunt! Billig porto, og relativt raskt levert.

Best of Greens
Her er det en god samling av gress, spirer og alger, både fra vann og land. Chlorella, Spirulina, hvetegress, byggress, alfalfajuice, havregress etc. Grønne pulver er en enkel måte å tilføre kroppen en drøss med vitaminer og mineraler på, og det inneholder også masse klorofyll. Klorofyll hjelper kroppen med de natulige renseprosessene, som avogtil kan stoppe litt opp pga. dårlig kosthold og kjemiske tilsetninger i omgivelsene rundt oss. Det grønne pulveret kan hjelpe kroppen med å ta opp næringsstoffer fra annen mat, om du ikke får i deg nok grønne grønsaker fra før (og hvem gjør vel det?), og det er også utrolig bra for immunforsvaret! Om du vil lese mer om akkurat dette produktet, kan du gå inn her. Der kan du lese om de forskjellige algene og spirene og hva det er godt for.

Mr. Joe har bestandig hatt en kranglete mage, men etter at han har tatt ren chlorella hver dag i en måned nå føler han seg mye bedre! Jeg tar grønt pulver for å generelt styrke kroppen, så jeg tar en god blanding med Best of Greens. Vi anbefaler iallefall grønt pulver på det varmeste. Grønt pulver blandes ut med enten vann eller juice (ikke appelsinjuice eller annen sitrusjuice, da det hemmer opptaket av disse næringsstoffene) og taes på tom mage. Før frokost er ideelt!

Yaconsirup
Yaconsirup er et naturlig søtningsstoff som har veldig lav GI. Den er anbefalt til diabetikere,så det sier litt om hvor lite den påvirker blodsukkeret! Den inneholder også stoffer som er bra for bakteriefloraen i tarmen. Jeg bruker den hovedsakelig i hjemmelaget sjokolade.

Ojibwa rense-te
Denne kjøper jeg ikke igjen. Enkelt og greit fordi at hver tepose var pakket inn i plast! Hvor unødvendig er ikke det? Den hadde i tillegg en ganske tam smak, så denne anbefales ikke.

Om du vil bestille fra iHerb, så kan du bruke rabattkoden DAH887, så får du $5 i rabatt første gang du bestiller. $5 utgjør ganske mye hos iHerb, så ikke nøl med å bruke koden! Ha en kjempefin søndag alle sammen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.