Her kommer enda et godt havregrøt-tips. Jeg har blitt skikkelig fan av havregrøt etter at jeg begynte å gjøre den hakket mer spennende med kokosolje, nøtter og bær. Det nyeste tilskuddet til grøten min er banan. Før la jeg banan på toppen av grøten, men nå lar jeg den koke sammen med resten. Dette gir ekstra søtsmak, da kokt banan smaker enda mer søtt enn rå banan. Nam! Bananer inneholder kostfiber, A-, B- og E-vitaminer, samt mineralene fosfor, kalium, jern og sink. Jeg spiser havregrøt enten til frokost eller lunsj, og det er deilig med varme måltid nå om vinteren!
fredag 19. november 2010
Naturlig søt havregrøt!
Her kommer enda et godt havregrøt-tips. Jeg har blitt skikkelig fan av havregrøt etter at jeg begynte å gjøre den hakket mer spennende med kokosolje, nøtter og bær. Det nyeste tilskuddet til grøten min er banan. Før la jeg banan på toppen av grøten, men nå lar jeg den koke sammen med resten. Dette gir ekstra søtsmak, da kokt banan smaker enda mer søtt enn rå banan. Nam! Bananer inneholder kostfiber, A-, B- og E-vitaminer, samt mineralene fosfor, kalium, jern og sink. Jeg spiser havregrøt enten til frokost eller lunsj, og det er deilig med varme måltid nå om vinteren!
Etiketter:
hjemmelaget mat
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
sv: Så bra det tok kort tid! Flott blogg, følger deg nå :)
SvarSlett