torsdag 10. mars 2011

Hjemmelaget hudkrem!


Avogtil blir jeg imponert av meg selv. Og det er jo veldig deilig, da! Slik som i går, når jeg plutselig fikk for meg at jeg skulle lage hudkrem! Jeg lager jo kroppsoljer og ansiktsoljer, så hvorfor ikke hudkrem? Denne er fet og god, med kakaosmør og jojobaolje som basisingredienser. Den lukter deilig kakao, og den er fantastisk på hendene i den tørre vinterluften. I ansiktet smurte jeg den på de tørreste partiene, og huden ble straks myk og deilig. Jeg er i siste innspurt på nettbutikken min, hvor jeg skal selge hjemmelagde eteriske oljer. Kanskje kommer det hudkremer etterhvert også? I forbindelse med åpningen vil det være en Give Away her på bloggen, hvor du kan vinne en deilig eterisk olje med jojobaolje som base. Mange har vært nysgjerrig på jojobaoljen etter at jeg har skrevet en del om den, og dette kan være en god mulighet for en heldig vinner til å endelig få prøve den. Ha en fin dag!

11 kommentarer:

 1. Mmm... Gleder meg til nettbutikken åpner. Selv har jeg ikke kommet lenger enn å lage sukkerskrubb med rosmarin og oljer som jeg har gitt i gaver, men det er veldig kjekt å lage ting selv :)

  SvarSlett
 2. Den så superfin ut! Gleder meg til å prøve!!:)

  SvarSlett
 3. Kjempefine blogg du har, masse fine råd å tips^^

  Så spennandes me nettbutikk - har planar om å åpna d eg åg, men eg skal selga bildene mine =D Kjempegøy!

  SvarSlett
 4. Wow, så flink og kreativ du er! Jeg kjøpte en hudkrem med kakaosmør i sommer, og den er helt fantastisk om man har veldig tørre og rue partier i huden. Sammen med jojobaolje må det jo bli fantastisk!

  SvarSlett
 5. Herlig! :D har lekt mer og mer med tanken på å lage slikt selv jeg også. jo mer jeg tenker på hva som er i tradisjonelle hudkremer, jo mer føler jeg at jeg smører kropp og ansikt med plastikk...

  SvarSlett
 6. Kult:) Hvor kjøper du basisvarene dine?

  SvarSlett
 7. Så mange koselige kommentarer dere kommer med! Det er hyggelig :)

  Helene: sukkerskrubb hørtes digg ut, det tror jeg at jeg vil prøve også! :)

  Ida: Kakaosmør kan virkelig brukes til alt, og på tørr hud gjør det underverker. Sammen med jojoba blir det best!

  Bente: Helt, helt enig! Og når man først har begynt å tenke tanken, da må man til slutt bare gjøre noe med det. Man føler seg etterhvert litt ekkel av å smøre seg med alle kjemikaliene :/

  Løvinnen: Basisvarene kjøper jeg litt forskjellige steder, kokossmøret er fra gojiking, og jojobaoljen kjøper jeg fra Telemark Urtebrænderi.

  SvarSlett
 8. Ser veldig spennede ut! Digger hjemmelaget hudpleie :o)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.