mandag 7. mars 2011

Anbefaling av økologisk volumpudder!


Det er altså Kevin Murphy sitt volumpudder Powder Puff som har revolusjonert håret mitt. Jeg har typisk nordisk hår som lett blir flatt, spesielt i bakhodet. Etter at jeg har tatt en liten dæsj av Powder Puff i håret, får det derimot straks mer volum, og det blir lettere å style. Da jeg ikke har prøvd denne typen produkt før, har jeg ingenting å sammenligne med, men jeg er uansett veldig fornøyd! Jeg kjøpte produktet hos Balanzera i Oslo, men det er nok flere salonger i Norge som fører merket.

Produktet er så økologisk som mulig, uten parabener og sulfater, og er ikke testet på dyr. Alle embalasjer er fremstilt av resirkulert matriale, og produktene blir fraktet ut i verden fra Australia med båt, for å spare miljøkostnadene. Her kan du se en video hvor Kevin Murphy snakker om merkets miljøprofil. Dette er skikkelig øko-luksus!

3 kommentarer:

  1. Så bra!! Håper noen her i Tr.Heim selger det....

    SvarSlett
  2. Jeg er velig fornøyd med shampo og balsam for fint hår (angel wash -og rinse) fra samme merke. Kjøpte på feelunique.com til 135kr pr stk, ca halv pris sammenlignet med frisørsalong:)

    SvarSlett
  3. Mia: Takk for tips...! Jeg har veldig lyst å prøve flere produkter fra dette merket, spesielt siden de har en så flott miljøprofil! :)

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.