mandag 2. januar 2012

Farvel 2011 og hei 2012!


Mye spennende skjedde i 2011. Her på bloggen ble det navneskifte fra Lille Hvitløk til Mint, og jeg lagde en liten nettbutikk med hjemmelagde eteriske oljer. Akkurat nå er det ingen produkter i butikken, men det kommer både oljer og andre spennende ting etterhvert. Jeg har mange gode idéer og planer, men først må vi få litt rutiner her i heimen!

Som dere vet ble jeg mamma til lille Edvard i november. Det har gjort at det har vært litt stillere på bloggen i perioder, både i begynnelsen av svangerskapet og etter at han ble født. Jeg håper at vi får litt mer rutiner (og søvn!) i 2012, og dermed at det blir litt mer blogging også. Så langt har Edvard blitt to måneder gammel, og han sover og spiser akkurat når det passer ham. Han kan hyle hele natten, og neste natt kan han sove mange timer i strekk, kun avbrutt av litt pupp. Her aner vi virkelig ikke hva dagene bringer, og det kan til tider være ganske så utfordrende! I dag har han vært skikkelig grinete og trøtt, jeg tror ikke helt han forstår hvordan man sovner, ennå! Samtidig, midt oppi alt dette har han begynt å smile, og da smelter vi helt! Også har han begynt å lage små lyder med stemmen sin, og det er den fineste lyden i verden. Det er kort vei mellom gråt og glede når man er så liten!

Jeg gleder meg veldig til å se hva 2012 bringer. Det er deilig å ha mange planer for det nye året, både når det kommer til bloggen og livet generelt. Håper dere vil være med videre, og følg gjerne bloggen min på Facebook eller Bloglovin!

10 kommentarer:

 1. Godt nyttår!

  Ååå for ein nydelige skapning, håbe rutinen komme snart for dåkke alle :P

  SvarSlett
 2. Skjønne skjønne Edvard! Ikke bare greit å være liten. Også må man lære ting i tillegg?!? Ha GODT NYTTÅR alle tre! Ser frem til blogging i 2012!

  SvarSlett
 3. Hei Edvard, så fin du var! :) Kos deg masse i denne tiden, de blir fort store :)

  SvarSlett
 4. Så koselig innlegg og så fint å høre fra deg!=) Lykke til videre i 2012!

  SvarSlett
 5. Tusen takk for fine kommentarer! :)

  SvarSlett
 6. Lykke til videre, og godt nytt år :-) Gleder meg til å følge bloggen din videre! Håper det blir mer søvn på dere i 2012 ;-)

  SvarSlett
 7. Godt nytt år:)Så skjønn han er, Jeg fikk også en gutt i november:)

  SvarSlett
 8. Så fin han er! Tenker at 2012 kommer til å bli fantastisk for dere, er så mye som skjer det første året, de er jo helt herlige;) Synes selv ting er roligere og mer avslappet med nr.2 ettersom man har vært gjennom mye av det samme før. Så kan ikke annet enn å si at det blir bedre, hehe:)

  SvarSlett
 9. ElseVictoria: Så gøy! Da skal jeg titte innom bloggen din :)
  Anita: Så deilig å høre at ting blir bedre og bedre, det er ganske intenst i begynnelsen. Kan tippe at det er lettere med nr 2, ja. Da slipper man alle oppstartsvanskene og usikkerhetene som man har med nr 1 :)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.