onsdag 2. november 2011

Test av raw granola fra iHerb


Jeg bestilte to typer raw kakaogranola fra iHerb, med det kriteriet at det ikke skulle være kornbasert. Mr. Joe er ømfintlig for korn, så vi prøver å finne noe som fungerer fint for hans sarte mage. Jeg bestilte denne fra Go Raw og denne fra Kaia Foods. Begge er raw, økologisk, har bokhvete som hovedingrediens og er glutenfri. Den største forskjellen er at den fra Kaia Foods er veldig søt og har litt seigere konsistens. Den er søtet med agave og rosiner, og det blir litt i mektigste laget for meg. En liten neve fungerer derimot veldig fint som en snack eller som dessert, spesielt siden bitene er ganske store og seige. Den fra Go Raw er mindre søt og er søtet kun med dadler. Den er litt mer anonym i smaken, men fungerer veldig fint som granola til frokosten. Her er det jo litt smak og behag hva man foretrekker, og hva man tåler av søte ingredienser. Jeg kommer iallefall til å prøve flere typer fra Go Raw, slik som denne med eple og kanel. Jeg lager som regel min egen granola, men det kan være greit med litt variasjon en gang i blant! Om du vil bestille fra iHerb for første gang kan du få $5 i rabatt om du bruker koden min DAH887.

11 kommentarer:

 1. Takk for tipset :) Kan fort bli for søtt synes jeg. Smakte en fra serien til Rene på en helsekost idag av bokhvete, og den smakte vondt! Lager selv granola og min smaker kjempe digg. Men tror jeg bestilte Go Raw for 14 dager siden på iHerb. Men nå tar det litt lang tid å få pakker fra statene, og det synes jeg lite om...
  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 2. Jeg har prøvd den fra kaia, og liker den veldig godt. Enig i at den er veldig søt da, så det er noe jeg spiser når jeg skal kose meg. Samboeren digger den, så den har det med å være oppspist innen jeg rekker og forsyne meg, hehe :P

  SvarSlett
 3. Jeg har smakt den fra Go Raw og er fornøyd med den. Likte ikke like godt den med eple og kanel, men smaken er jo som baken... ;)

  SvarSlett
 4. Jeg har prøvd den fra Go Raw et par ganger. Første gangen var den supergod og gikk ned på høykant, men sist jeg bestilte den smakte den harskt og pakka står fremdeles full i kjøkkenskapet. Kanskje jeg bare var uheldig og fikk fra en dårlig batch.. Blir interessant å høre hva du synes om de andre variantene : )

  SvarSlett
 5. Spennende å høre hva dere andre synes om de også! :) Skal bestille flere typer granola snart, kan være greit å ha et lite lager ferdig når babyen kommer. Er ikke sikkert jeg kommer til å lage min egen akkurat med det førtste! :)

  SvarSlett
 6. Jeg fikk Go Raw sjokoladekjeks med blant annet kokos og sesamfrø i posten i går. VIPS, så var posen tom. Trenger vel ikke si mer:-)

  SvarSlett
 7. Sjokoladekjeks høres digg ut! De skal jeg sjekke ut, takk for tipset :)

  SvarSlett
 8. Go raw sin syns jeg er kjempe god, eneste problemet er at den blir tom med en gang.

  SvarSlett
 9. Ja, nå er min også tom...! Skal bestille mer med en gang :)

  SvarSlett
 10. Pizza kjeksene fra GoRaw er UNDERBARE:)

  SvarSlett
 11. Pizzakjeks?! Mmmmmmmm! Det skal jeg sjekke ut...! :D

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.