onsdag 30. november 2011

Årets julekalender!


Jeg hadde egentlig ikke ambisjoner om å lage noen julekalender i år, siden det er så mye annet nytt å henge fingrene i. Men i dag trillet jeg og Edvard en tur på Helios og kjøpte kalendergodteri likevel. I tillegg gikk Edvard med på å sove et par timer etterpå, slik at jeg fikk pakket inn de 24 små gavene. Kalenderen er først og fremst en overraskelse til Mr. Joe, men det er to av alt i kalenderen, slik at han kan dele med meg...Tranebærene med sjokolade fra Renée Voltaire skal åpnes på julaften, ellers så er alt annet godteri fordelt ut over 23 små pakker uten nummer. Man tager hva man haver; alt ble pakket inn i papir jeg hadde liggende fra før, og puttet i en boks vi egentlig har krydder i til vanlig. Jeg ble ganske fornøyd med resultatet! Jeg gleder meg til å gi kalenderen til Mr. Joe i morgen, jeg er nemlig utrolig dårlig til å holde på overraskelser...!

8 kommentarer:

 1. Så fin!! Jeg fikk te-kalender av min mor i fjor og tenkte jeg skulle putte nye teposer i konvoluttene selv i år :)

  SvarSlett
 2. Takk! Johan ble veldig glad og overrasket over kalenderen! ♥

  SvarSlett
 3. Åå, så koselig!=) Kjempefine kalendergaver. Det trenger ikke være det store bestandig, men en liten oppmerksomhet!=)

  SvarSlett
 4. Så heldig mr. Joe er ; ) Jeg visste ikke at de hadde Yummy Earth På Helios..?

  SvarSlett
 5. så kreativt og kult.laget julekalender til samboeren idag jeg å.men jeg laget små lapper om tjenester jeg kan gjøre for han og fine ord!

  SvarSlett
 6. Så fin kalender!

  Ta gjerne med vogn på julemarked på doga, men jeg ville parkert den i gangen og tatt ungen i bæretøy. Det er nemlig på ingen måte lett å manøvrere vogna inne på markedet! Altfor mye folk og smalt mellom bordene. Så hurra for bæretøy :)

  SvarSlett
 7. Lilja: For et par år siden hadde vi en kalender også hvor det var fine aktiviteter vi skulle gjøre sammen. Det var kjempekoselig. God idé du hadde der også, med tjenester etc:)

  Annas camping: Æsj, vi kom oss ikke på markedet! Edvard var så grinete, også var det så lang kø for å komme inn. Jaja, man får ikke med seg alt med en så liten baby :) Gleder meg til neste år, da!

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.