onsdag 9. november 2011

Seventh generation fra iHerb


Jeg har oppdaget et nytt merke fra iHerb, nemlig Seventh Generation. De har miljø- og kroppsvennlige husholdningsartikler og hygieneprodukter, og jeg har nettopp kjøpt våtservietter til babyer fra de. Det som overrasket meg positivt med dette merket er innholdsfortegnelsen deres, da de har forklart hva alle de forskjellige ingrediensene faktisk er. Det skulle jeg likt å se på flere produkter! Mange ingredienser har lange og kompliserte navn, og man aner jo ikke hva noe av det er. Bak mange av navnene skjuler det seg stygge kjemikalier, men det er også greit å vite når det er ganske troskyldige ingredienser bak de uforståelige navnene. Dette kan jeg like! I tillegg er ingen av ingrediensene i disse våtserviettene testet på dyr. Grønn hverdag testet en rekke norske våtservietter for en liten stund tilbake, og ingen av serviettene der kunne garantere det samme.

Nå har jeg ikke fått testet serviettene i bruk ennå, siden babyen fortsatt ligger trygt i magen, men
jeg vil nok bestille mer fra dette merket. Har du prøvd noe fra Seventh Generation?

6 kommentarer:

 1. Jeg har prøvd et flytende oppvaskmiddel av samme merke, og det var OK, men jeg måtte bruke ganske mye av det i vannet. Vi er riktignok blant de få med hardt vann i Norge, og da er det alltid noen produkter som ikke egner seg. Men jeg liker også at de har en forståelig innholdsfortegnelse :)

  SvarSlett
 2. Takk for tips! :) Og de sjokoladene og syltetøyet under her så fabelaktig gode ut......!! :D

  SvarSlett
 3. Heidi:Skal prøve oppvaskmiddel fra de jeg også, håper det funker bedre her hvor det ikke er hardt vann :)

  Helen: Jeg skal love deg at det smakte like godt som det ser ut! :))

  SvarSlett
 4. Hvorfor ikke bare bruke klut med vann?

  SvarSlett
 5. Adele: Klut og vann blir selvfølgelig brukt her hjemme, og der det passer seg. Men jeg vil tro at det er greit å ha noen våtervietter i stellebagen :)

  SvarSlett
 6. Ja, kanskje ikke så dumt :P Og såklart også mye bedre enn all den andre dritten man får kjøpt i butikkene. I hvert fall med tanke på at babyprodukter fordtsatt inneholder parfyme, konserveringsmidler og parabener. Bare talkum er jo direkte helsefarlig!

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.