fredag 8. juli 2011

Nye økologiske innkjøp!

Jeg spiser ikke is, for det er en av de tingene jeg ikke tåler så godt. Men når jeg så denne økologiske isen fra Isrosa hos Helios tenkte jeg at jeg måtte prøve. Isrosa er et lite firma drevet av et par i Herøysund. De lager isen på gården sin, og er selvforsynt med mange av råvarene. Ta gjerne en titt på websiden deres; slike småprodusenter skulle det vært flere av! Jeg prøvde fruktisen med pære, den er uten melkeprodukter og egg. Den smakte veldig deilig av pære, men var nesten litt for søt etter min smak. Den inneholder rørsukker, og dette ble nok litt i søteste laget for meg, som ikke spiser mye sukker til vanlig. Det beste med den var at pæresmaken var ordentlig pæresmak, og bare tanken på at dette var økologisk og lokalprodusert gjorde at det smakte ekstra godt. Test den gjerne ut om du finner den et sted i nærheten av deg! Utsalgssteder kan du se her.

Andre økologiske innkjøp i det siste innbefatter et par knøttsmå babysokker i størrelse nyfødt. Jeg har begynt å gjøre klar de først tingene til babyen kommer, og på Lindex har de en del fint tøy som er kjønnsnøytralt, og i andre farger enn rosa og blått. Det at det er i økologisk bomull er også en fordel!

3 kommentarer:

  1. Jeg elsker Isrosa, men holder meg for tiden unna sukker så blir ikke mye is nei.. De har en helt himmelsk bringebærsorbet og jeg har også smakt kanel-isen deres og en rabarbrais. Interessante og gode smaker :)

    SvarSlett
  2. Ja, spiser jo egentlig ikke sukker jeg heller, men nå skeiet jeg ut! ;) Bringebær hørtes spennende ut, og kanel også....!

    SvarSlett
  3. Har bare lest om det merket og vil gjerne smake på det. Får vell sjekke ut om det finnes her nordpå :)

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.