tirsdag 5. juli 2011

21 uker på vei + deilig sommerlunsj!På bildet er jeg 21 uker på vei, så nå er jeg over halvveis i svangerskapet! Den lille minien sparker og snur seg som bare det, og jeg kan tilogmed se det utenpå magen når den romsterer som verst. Veldig gøy! Jeg tenkte jeg bare skulle anbefale noe veldig godt og enkelt å spise til lunsj nå i sommervarmen; müsli med soyamelk, bananer, jordbær og et dryss med raw kakaopulver. Jeg greier bare ikke å spise hjemmelaget sjokolade om dagen pga halsbrann, men jeg vil jo gjerne få i meg raw kakao for helsegevinstens del. Da kom jeg på å bare drysse det over müslien. Fantastisk godt sammen med jordbær og banan. Nam!

11 kommentarer:

 1. Sånn en flott mage! :) Lykke til videre i svagerskapet! :)

  SvarSlett
 2. Superdeilig sommermat og så fin en mage.
  Du ser jo kjempeflott ut...

  SvarSlett
 3. Fiiina:* klem fra Hellas, her koser vi oss:)

  SvarSlett
 4. Skulle ønske jeg også var i Hellas! Neste gang drar vi sammen :))

  SvarSlett
 5. Ja, neste gang drar vi sammen, neste sommer?:D to små familier på tur..:)

  SvarSlett
 6. Pretty mama ;) Det så godt ut med banan og jordbær,kanskje jeg skal prøve det i morgen :)

  SvarSlett
 7. Mmm, tror jeg må bytte ut kanelen i müslien min med rå kakako i morgen! Du ser forresten veldig flott ut :-)

  SvarSlett
 8. Hei, Anja! Jeg fant nettopp bloggen din, og syns den er kjempefin! Jeg er også veldig interessert i å leve grønt og prøve å tenke miljøvennlig og lokalt når jeg handler. Jeg har lest utrolig mye god litteratur om mat og ernæring i det siste, og kom over noe som kanskje kan være relevant for deg å vite nå som du har baby i magen. I boken Nourishing Traditions av Sally Fallon og i boken The Vegetarian Myth av Lierre Keith står det mye om soya og bruken av dette i mat. Måten soya blir bearbeidet før den blir laget om til melk eller andre ting er ganske omfattende og - faktisk- skremmende! Det finnes veldig mye østrogen i soya fra soyamelk og det kan forstyrre både din egen og babyens balanse av dette hormonet. Tenkte bare å tipse deg om dette, og samtidig anbefale deg å lese begge disse bøkene for mer info om soya og om andre ting. Tusen takk for tiden, og for at du skriver en så flott blogg. Jeg ble plutselig veldig inspirert til å prøve og lage mine egne hudprodukter, spesielt leppepomaden!
  Lykke til fremover, og jeg skal følge med på bloggen!
  Klem fra Elise.

  SvarSlett
 9. Hei Elise, tusen takk for lang kommentar! Jeg har tenkt litt på dette med østrogen tidligere (og iallefall har mannen min det, for han drikker en del av det også!), men jeg har ikke forsket så mye på det. Takk for tips til litteratur om temaet, jeg skal sette meg mer inn i det, og nå prøver vi å finne et alternativ til soyamelken. I dag har jeg laget min egen mandelmelk for første gang! :) Så bra at bloggen min inspirerer deg, det er alltid så koselig å høre :)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.