tirsdag 19. juli 2011

Bettie Balance og ny blogg!


Bettie Balance er en av oljene som jeg selger i nettbutikken min, og med geranium og lavendel er dette den ultimate kvinneoljen. Den er god for hormonbalansen, PMS og klimaterieplager. Bettie Balance virker i tillegg foryngende på huden, og er god ved hudproblemer som eksem, akner, fet hud brannsår og andre sår og skader i huden. Oljen kan virke antidepressiv og balanserende og brukes ved spenninger, stress og humørsvigninger. Den er også god mot hodepine og svimmelhet, og den er også perfekt til massasje av verkende og smertefulle muskler. Baseoljen er jojoba, som du kan lese mer om her.

I forbindelse med nettbutikken min har jeg skiftet navn på bloggen. Velkommen hit! Alt ser ut som før, men det er altså nytt navn og adresse. Legg gjerne til den nye bloggen på Bloglovin', og hvis du har link til meg på bloggen din blir jeg veldig glad om du legger til en med ny adresse!

3 kommentarer:

  1. Gratulerer så mye med nyflyttet blogg! :D

    SvarSlett
  2. Den så finfin ut men jeg regner med du ikke sender til USA...? Har brukt en olje m jojoba og lavendel tidligere, det burde vel gå greit å bare blande de to og bruke rett på huden? Takk for en fin bloggis;)

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.