torsdag 7. juli 2011

Lansering av egen nettbutikk!

Jeg skrev for en god stund tilbake at jeg planla å starte opp en nettbutikk med egne eteriske oljer, og nå er det altså gjort! Den heter Mint og her selger jeg i første omgang fire forskjellige oljer, alle med jojoba som base. En er nøytral, og tre har eteriske oljer med egne helsefremmende egenskaper. Ta en titt og se hva som frister! Jeg har skrevet om jojobaolje før, men her kommer en liten oppfriskning. Dere som har lest bloggen min en stund vet iallefall at jeg sverger til jojobaolje i ansiktet, og det har gjort underverker for min problemhud!


Jojoba

Jojobaolje er egentlig ingen olje, men en flytende voks, som trenger lett inn i huden. Mange tenker at de ikke vil smøre olje inn i huden, men jojobaolje trekker seg fort inn, og tetter ikke igjen porene. Den er en balanserende olje, så den er fin mot akne og fet hud såvel som mot tørr og fuktfattig hud. Jojobaolje har nesten identisk oppbyggning som hudens egen syrekappe, og det er derfor den virker nøytraliserende for alle hudtyper.

-Jojobaolje er god mot cellulitter.
-Naturlig vitamin E fra jojobanøtten regenererer sliten hud.
-Skaper god balanse i det ytterste hudlaget og stimulerer celleveksten.
-Motvirker for tidlig aldring og er ideell for massasje.
-Passer for alle hudtyper, spesielt fet hud og akne.
-Den er fin som kur ved tørt, livløst hår, og som beskyttelse mot sol og saltvann om sommeren.
-Kan brukes som et naturlig glidemiddel, da den ikke forstyrrer kroppens egen balanse, og kan også brukes ved intimbarbering.
-Jojoba har en naturlig solfaktor på 4

Den nøytrale oljen i butikken heter Less is More, og etterhvert vil jeg også fortelle om de andre oljene i butikken min. Jeg planlegger en Give Away når sommeren er over, og det er litt mer aktivitet på bloggene igjen. Oljene kommer i 100 ml glassflasker, og alle produktene jeg har brukt kommer fra trygge leverandører. Håper det frister!

9 kommentarer:

 1. Så gøy!! Jeg har begynt å bruke oljer på huden og er superfornøyd. Lager også olje- og sukkerskrubber selv også og det er helt fantastisk for huden :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med kjempefin nettbutikk! :D Jeg har begynt å bruke nøytral jojobaolje etter at du skrev om det tidligere, og er kjempefornøyd. gleder meg til å lese om de andre oljene også :)

  SvarSlett
 3. åååå så flott!!!! gratulerer! :D

  SvarSlett
 4. Gratulere så meget! ;D Tittet innom mint shop og må si at smooth ride frister svært. Men må nok vente noen dager før jeg kan bestille noe.

  SvarSlett
 5. Takk! Så bra dere liker butikken min! :) Og Bente; så gøy å høre at du har begynt med jojoba etter at jeg anbefalte det, og enda mer gøy at du også er fornøyd! :)

  SvarSlett
 6. Gratulerer med nettbutikken! Tok en titt, og må innrømme at jeg fikk lyst på alle de fire produktene... Det er nok litt over min prisklasse for tiden, men de får definitivt en plass på ønskelisten min :-)

  SvarSlett
 7. Kjempefin blogg du har :) Tror jeg skal prøve jojobaolje i ansiktet! Bruker du den rundt øynene også, istedet for øyekrem? Jeg vet om ei som bruker jojobaolje som rens/sminkefjerner i både ansikt og for øyesminke - synes du den er egnet for det?

  SvarSlett
 8. Cristi: Tusen takk! Ja, jeg bruker oljen rundt øynene også. Jeg klapper den forsiktig på, men passer på at det ikke er for nære øynene. Jeg bruker det ikke som sminkefjerner, for jeg redd det kanskje ikke fungerer så godt når man bruker kontaktlinser :)

  SvarSlett
 9. Oki! Tusen takk for svar :)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.