onsdag 27. april 2011

Om hvorfor jeg ble borte fra bloggen en stund!


...grunnen var i hovedsak en veldig trøtthet, kvalme og dårlig matlyst, og da var det litt vanskelig å ha overskudd til å skive en blogg som handler mye om mat! Alt dette kommer av at det har flyttet en liten krabat inn i magen min, og nå har vi kommet så langt at vi kan fortelle det! Jeg er 12 uker på vei, og alt står veldig bra til så langt. Vi har sett den lille røveren på ultralyd, og den turnet rundt som bare det!
Men kvalmen har gjort at jeg ikke har orket tanken på masse av den maten jeg har likt tidligere. Jeg har alltid tenkt at jeg skulle være super-duper sunn når jeg skulle gå gravid, men sånn har det virkelig ikke blitt. Når man er kjempekvalm og ikke orker tanken på noen ting, da kan man plutselig få veldig lyst på...grandiosa! Og man blir så glad for at man har lyst på noe, at man spiser hva som helst. Men det aller viktigste er at man får i seg mat, så får man heller begynne å leve sunnere igjen når kvalmen gir seg. Det er en del supermat som ikke skal kombineres med svangerskapet også, og det kommer et eget innlegg om det senere. Jeg har nemmelig fått et par eksperttips som jeg skal dele med dere her på bloggen. Jeg har satt veldig stor pris på at dere har etterlyst meg de ukene jeg har vært borte, og jeg har desverre ikke svart på verken kommentarer eller mailer. Men nå kommer energien tilbake, så da skal det bli fart på bloggen igjen! Jeg kan også tilføye at på de ukene jeg har vært borte så har basilikumen min vokst som bare det. Så for å skryte av alt som gror her i huset slenger jeg med et bilde av både mage og basilikum! Jeg er jo ganske liten fra før, så magen har poppet ut allerede. Hvor mye av det som bare er dårlig fordøyelse vet jeg ikke;)

15 kommentarer:

 1. Gratulerer! Må si eg smiler litt når eg leser innlegget ditt, da eg hadde store ambisjoner om å være supermamma selv. Levde på raw food og supermat inntil eg ble gravid, da klarte eg ikke å få i meg noe av den maten eg spiste tidligere. No har eg 4 uker igjen av svangerskapet, og har fått sug etter sånn type mat igjen. Trur det er viktig å lytte til kroppen sin.Gleder meg til ditt innlegg om supermat ved graviditet.Er litt usikker på en del supermat ved amming, som chlorella, byggress ol.

  SvarSlett
 2. GRATULERER!! Superfin mage :D
  Og jeg tar gjerne de eksperttipsene på hvilken supermat man bør unngå, man vet aldri når man får bruk for slike tips ;D

  SvarSlett
 3. så hyggelig å høre fra deg! gratulerer med den lille i magen. Det er rart det der, men kroppen sier ifra på sin måte. Jeg er også en raw food tilhenger men i begge graviditetene mine har jeg hatt så lyst på fet mat. Det har gått som det har gått og jeg har spist alt med måte. Men når man nærmer seg slutten får man også et skikkelig behov for å rense kroppen igjen og craver skikkelig etter chorella osv. Rare greier ;)
  mvh Dina

  SvarSlett
 4. Gratulerer!! Kjempefin mage :)

  SvarSlett
 5. Gratulerer! Og så kjekt du blogger litt igjen ;)

  SvarSlett
 6. Gratulerer!! Kvalmen gav seg for meg når jeg var 12 uker, så forhåpentligvis har du noen gode uker foran deg nå!! (Jeg har 8 uker igjen bare.. så her er formen litt nedagående igjen... hehe). Lykke til videre i svangerskapet!!

  SvarSlett
 7. Wow, så heldig du er! Gratulerer så masse og lykke til med graviditeten! Koselig å lese blogginnlegg fra deg igjen. :D

  SvarSlett
 8. Gratulerer!! Så hyggelig! Lurte på hvor det var blitt av deg:) Mirakel i magen!:)

  SvarSlett
 9. Gratulere så meget! :D Og lykke til :)

  SvarSlett
 10. Dere altså! Tusen takk for så mange fine kommentarer! og morsomt å se at det ikke bare er jeg som ikke greier å spise like sunt med en blindpassasjer i magen ;) Innlegget mitt om supermat og graviditet skal komme ganske snart, for det er faktisk en del ting man bør unngå. Man tenker at det som er bra for mor er bra for barn, men slik er det desverre ikke :(
  Helen: Så morsomt at du bare har 8 uker igjen...! Lykke til i innspurten! :)

  SvarSlett
 11. Gratulerer! Så herlig :-) Og fint med basilikum, også ;-)

  SvarSlett
 12. Gratulerer så mye! :D :D blir spennende å lese om supermat og graviditet, gleder meg!

  SvarSlett
 13. Åhurra, Gratulerer! Så hyggelig å høre. Det blir kjempespennende å følge deg framover, enten du spiser grandiosa eller ikke. ;) Jeg er iallefall veldig glad for å se at du er tilbake igjen. Du var savnet!

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.