torsdag 28. april 2011

Cacao crunch frokostblanding


Her en dag sto det en ny frokostblanding på kjøkkenbenken. Mr. Joe hadde vært på helsekostbutikken og oppdaget vidunderet "Cacao Crunch" fra Superfood Cereal. Nam...! Jeg må igjen få si hvor glad jeg er for at han er like opptatt av kosthold som jeg er! I dag spiste jeg cacao crunchen med banan, litt cottage cheese (jepp, meieri...men bare litt!) og kanel. Hovedingrediensen er spiret bokhvete, også inneholder den bl.a

Raw kakao

Macapulver

Mesquite

Astragalus root

(hva er det på norsk...?) Har ikke hørt om det før, men det er visst en urt som beskytter og styrker kroppen mot sykdommer.

Reishi fruit
En kinesisk urt som er mye brukt for å styrke helsen.


For å søte den er det brukt agave, dadler og rosiner, og den kunne ikke vært søtere etter min smak. Det var nesten på grensen til for søtt hvis jeg fikk en bit med rosin. Dette er uansett en søt frokostblanding som samtidig er veldig sunn, og jeg ble glad når jeg så at den inneholder ganske så mye jern. Jeg har nemmelig litt for lavt jernnivå nå, og bør være bevisst på å få i meg nok jern gjennom kosten. Nå begynner jeg å leke med tanken på å lage min egen kakaokrunsj, det kan vel ikke være så vanskelig? :) også vil jeg si tusen takk for alle de koselige kommentarene jeg fikk på det forrige innlegget mitt! Det varmet virkelig. Dere er så snille, altså!

8 kommentarer:

 1. Kjøpt på en vanlig helsekost? Oi, må se om jeg finner!

  SvarSlett
 2. Det så helt nydelig ut :D

  namnam

  SvarSlett
 3. så spennende den så ut, og ikke minst så den god ut! :D

  SvarSlett
 4. Løvinnen: Ja, den er kjøpt på Sunkost tror jeg :)
  Veldig god, veldig sunn!

  SvarSlett
 5. Ååå, den hasr jeg sett ennå! Den vil jag ha. Hmm, tror jeg skal ut på en liten shoppingrunde igjen jeg ;D

  SvarSlett
 6. Nam, den må jeg se om jeg finner på helsekosten :-) Astraglus er i erteblomstfamilien tror jeg, men noe mer enn det vil jeg ikke spekulere i... :-)

  SvarSlett
 7. astragalus membranaceus er i ertefamilien. den blir også kalt mjelrot og skal være bedre enn ginseng. I Norge er den visst klassifisert som legemiddel og kan bare kjøpes på apotek. Enten blir det løp og kjøp før den forsvinner eller så er mengda veldig liten!

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.