onsdag 14. desember 2011

Ønskeliste til jul!

Johan lurte på hva jeg ønsker meg til jul, og her kommer svaret! Jeg elsker å få ting jeg kan kose meg med, enten det er produkter, god mat eller drikke, eller gavekort. Jeg liker rett og slett å bli skjemt litt bort!

Jeg ønsker meg en kokebok om raw food. Denne; "Raw food på norsk" ser veldig spennende ut!
Eller hva med et gavekort hos Røtter? Jeg elsker å besøke den inspirerende butikken deres her i Oslo. Noen ganger er det kjekt å kikke på produkter i virkeligheten, og ikke bare på nett!

Produkter fra Gimle Økologiske parfymeri hadde vært midt i blinken, for de er såpass dyre at jeg ikke unner meg de i hverdagen. Hva med denne sukkerskrubben fra Neom? Den inneholder økologisk sukker blandet med de fineste oljer av tistel og jojoba med ekstra E-vitamin for å gjøre huden ekstra myk. Jeg blir også glad for hvilket som helst kroppsprodukt fra the Organic Pharmacy eller denne body lotionen fra Erbaviva. Økologisk mandel olje, økologiske eteriske oljer og naturlige emulgeringstoffer skaper den ultimate nærende og pleiende lotionen. Et gavekort fra Gimle hadde også gjort meg veldig, veldig glad! ♥

Nå når jeg har mammapermisjon går jeg jo en del her hjemme. Da kan det være fint å friske litt opp på interiørfronten. Jeg ønsker meg et gavekort hos Åhléns, så jeg kan kjøpe noe fra den lekre serien til Muji! Ellers så hadde jeg også blitt veldig glad for gavekort hos Granit her i Oslo.

Ellers så blir jeg glad for alt av te, supermat og helsekostprodukter. Jeg er ganske enkel å handle gave til sånn sett! En gave som allerede ligger i gavekurven er forresten "Beautyfood" boka til Superdamene. Den har jeg nemlig kjøpt i gave til meg selv! Rett og slett fordi jeg fortjener det. Her en dag hadde jeg flekker av bærsj, tiss, gulp og morsmelk på buksa mi. Alt på en gang, og det var i tillegg en joggebukse...Jeg kjenner at jeg trenger litt glamour i hverdagen! ♥

7 kommentarer:

 1. Masse fint du ønsker deg, og jeg håper dine ønsker går i oppfyllelse! Mine favoritt hudkremer er Organic Farmacy. Fantastisk serie <3 Har også boken til Erica Palmcrantz, og den er helt grei. Kose deg i adventstiden, så håper jeg du får noe av det du ønsker deg ;-)

  SvarSlett
 2. Dette var den morsomste ønskelisten jeg har lest i år i allefall!=D
  Raw Food er en veldig god bok som jeg anbefaler! Raw Delight av samme forfatter er også en slager!;) Her fikk jeg jo et par ideer selv, så takk for det.
  Jeg skjønner deg veldig godt jeg. Unn deg selv litt luksus i hverdagen!=)

  SvarSlett
 3. Hahaha... kjenner igjen den siste der! Ikke noe er som en lang dusj (eller o himmel, et bad, om man har badekar) og å freshe seg opp med noe deilig økologsk krem o.l. etterpå. Hjemmespa er tingen :)

  SvarSlett
 4. Jeg har den boka, elsker den! :D

  SvarSlett
 5. Så bra at ønskelisten inspirerte! :) Og at dere anbefaler boka. Har ønsket meg en annen kokebok til jul av familien, så det ser ut til å bli en del matlaging i det nye året! :) Ja, hjemmespa er tingen! Jeg er en skikkelig produktjunkie, elsker å teste nye, rene, økologiske kremer som er BRA for kroppen!

  SvarSlett
 6. Håper noe av dette ligger under juletreet i morgen (eller teknisk sett i kveld) :-)

  SvarSlett
 7. Den Rawfood-boka er veldig fin. Masse flotte bilder og spennende oppskrifter, men jeg har ikke fått testet ut noen av dem enda, Anbefales!

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.