lørdag 14. januar 2012

Lag en fin boks på 1-2-3!

Jeg kjøper ofte te fra helios i løsvekt. Den kommer i en rund boks i ganske kraftig papp, og hvorfor kaste boksen når teen er tom? Jeg lager enkelt og greit en ny og spenstig boks med litt fint papir. Klipp det bare til og lim på, enkelt og greit. Disse boksene bruker jeg som gavebokser, slik som du ser på bildet under, eller til oppbevaring av annen te, som du ser på bildet over. Du kan bruke den på skrivebordet, på kjøkkenet eller å ha bomullpads i på badet. Det er uendelige muligheter til gjenbruk med denne fine boksen! Lurt, ikke sant? Ha en fin lørdag!

9 kommentarer:

 1. Dette er noe jeg alltid planlegger at jeg skal gjøre, både med helios-bokser og valnøttbokser, men så var det det å faktisk sette i gang da... ;-)

  SvarSlett
 2. Genialt, hvor kjøper du det flott papiret?

  SvarSlett
 3. Så lurt!! Ble jo kjempefint! Går en del sånne Helios-bokser her i huset også.. :)

  SvarSlett
 4. Så flink du er til å gjenbruke!
  Jeg tar alltid vare på tomme glass, bokser og esker. Jeg bruker de til å oppbevare krims krams og mat, som for eks. pålegg osv!=)

  SvarSlett
 5. Så bra at dere likte ideen! Anonym: papiret er kjøpt på Norway Design, en utrolig fin butikk her i Oslo! De har en papiravdeling i kjelleren som er fantastisk :)

  SvarSlett
 6. Så fine de ble! jeg har også tatt vare på og laget forskjellig esker/bokser til oppbevaring av ting. Morsomt å lage selv, og ikke minst ha noe som ingen andre har :)

  SvarSlett
 7. Tusen takk, jeg må ta meg turen dit.
  Bio life boksene er også spuperdupre å feste papir rundt vil jeg tro, gleder meg til denne boksen er tom!!

  Du har riktig mange gode ideer!

  SvarSlett
 8. sv: takk! :)

  Og så lurt tips. Jeg har to tomme slike bokser stående i skapet (klarer jo ikke kaste noen ting), men har aldri tenkt på å gi de en make-over :)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.