Jeg har laget disse deilige frokostpannekakene før, men nå har jeg gjort om på litt på oppskriften. Jeg kuttet ut egg og skiftet litt ut meltypene, og de smakte fortsatt helt fantastisk! En helt super start på dagen, med massevis av kokosfett og blåbær på. Jeg er ikke en stor søtmoms, så for meg er dette mer enn søtt nok. Den som liker det søtere kan godt lage syltetøy av bærene med litt søtning, slik som jeg har gjort her.
Lille Hvitløks frokostpannekaker
1,5 dl mel. Jeg brukte en blanding av kikertmel, bokhvetemel og kokosmel
1,5 dl vann
en god dæsj rapsolje
en dæsj agavenektar, eller det du vil bruke av søtning
1/4 ts natron
1 ts bakepulver
1/4 ts revet muskatnøtt
1 ts kardemomme
en dæsj himalayasalt
Jeg lot røren stå over natten, så det bare gjensto å steke de om morgenen. Jeg fikk et par til overs også som skal med i matpakka nå! Ha en fin dag♥
Disse så virkelig digg ut! Fin blogg du har forresten :-)
SvarSlettjippi!! pannekaker jeg kan spise :D
SvarSlettTusen takk! :) Ja, disse pannekakene tror jeg de aller fleste kan spise. Og jeg skal lage de igjen ganske så snart. De ga meg en god metthetsfølelse som varte lenge!
SvarSletthm, fredag.. passer bra med litt pannekaker med blåbær og honning. Låner oppskriften her av deg jeg ;) Fin blogg! Nyttige oppskrifter ^^
SvarSlett