Disse kokoskulene har jeg ikke laget siden jul, men de er fantastisk gode! Jeg burde virkelig lage disse oftere. Det involverer ingenting av oppvarming, det er bare å røre ingrediensene sammen. Opskriften er lånt fra Sanabona sine nettsider.
3 dl rått kakaopulver
6 dl kokosmasse
1 ss kanel
1/2-1 ts revet muskat
1/2 ss rå vaniljepulver
0,75 dl rå kokosolje
1/2 ts rosa Himalayasalt
1,5 dl rå agave nektar (jeg brukte yacon, og mindre enn det som er i oppskriften)
6 dl kokosmasse
1 ss kanel
1/2-1 ts revet muskat
1/2 ss rå vaniljepulver
0,75 dl rå kokosolje
1/2 ts rosa Himalayasalt
1,5 dl rå agave nektar (jeg brukte yacon, og mindre enn det som er i oppskriften)
Bland sammen alle ingrediensene og form til kuler. De kan tørkes i dehydrator i 12 timer, men de kan også settes i kjøleskapet. Det var det jeg gjorde, og det funker helt supert. Jeg tar en eller to av disse til frokosten eller som en del av et mellommåltid. De metter godt, og er full av gode næringsstoffer med både rått kakaopulver og kokosolje. Også smaker de kjempegodt...! Man kan sikkert eksperimentere mer med hva man kan røre i; hva med tørket frukt og hakkede nøtter? Eller frø? da blir dette noen skikkelig energibomber!
De så gode ut :)
SvarSlettSå fin oppskrift! De fleste oppskriftene har dadler, og det har jeg sjeldent i hus for tiden ...
SvarSlettNam, ser kjempegode ut!
SvarSlettFår aldri nok av rått godis! Må prøve disse også!
SvarSlett