fredag 10. februar 2012

Turproviant!

Edvard er fortsatt en del urolig, men et sted han virkelig liker å sove er i vogna! Og da helst på tur mens det humper og rister skikkelig. Man kan jo fort bli sulten og tørst når man er ute og trasker i timesvis, så i dag har jeg fylt opp stellebagen med nyinnkjøpte godsaker fra iherb. I tillegg har jeg lastet iPoden full av podcaster og jeg har fått meg en sånn fin koppholder på vogna. Jeg prøver å gjøre det hele så komfortabelt som mulig! I boksene på bildet ser du pizzakjeks fra Go Raw og sjokoladekjeks fra Go Raw. Økologiske, raw, glutenfri og supersunne! Sjokoladekjeksen var definitivt best, men den var kanskje i overkant søt? Pizzakjeksen smakte faktisk pizza, og den er også litt mer blodsukkervennlig. I tillegg har jeg med en liten boks inkabær og gojibær, og kanskje jeg bør ta med litt nøtter også?

Det blir som sagt en del trilling, bæring i bæresjalet eller bæreselen, byssing og vugging, men i kveld ligger Edvard og snorkesover inne på soverommet til en forandring. Han har fått 3-månedersvaksinen sin og er helt utslått! ♥

9 kommentarer:

 1. Supercookies er så namnam! Anbefaler deg å sjekke ut den originale om du ikke har gjort det:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det skal jeg gjøre! Skikkelig lettvint snacks!

   Slett
 2. Yum yum så deilig med superkjeks! Og så kjekt å ha med på tur. Takk som deler.
  Jeg la til bloggen din på listen min jeg, på siden min. Håper det er i orden. Må jo dele gode blogger med andre :)

  Ha en din dag!
  klem fra melissa

  SvarSlett
 3. åh, så deilig det så ut. det tar litt tid å finne rutinene. men det er godt å høre at lille e har begynt å finne roen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, gleder meg til alle rutiner er litt mer på plass! :)

   Slett
 4. Det så godt ut, og ikke minst lurt!
  Det er slitsomt med en liten, men akk så kjekt det er også.

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.